När du behöver en damklippning i Lund

Är du i behov av en damklippning i Lund? Då kan du boka in dig på Hercules Hår, som utför damklippning i Lund. De har även klippning för herrar och för barn samt att de även erbjuder dessa olika behandlingar:

  • Permanent
  • Färgning
  • Toning
  • Slingor
  • Håruppsättningar

Sedan har de även annat som de kan erbjuda på sin salong. Så vill du fixa till din frisyr, så kan det vara idé att boka tid.

Klippning för dam i Lund

En damklippning i Lund kan vara bra att boka om du känner att det är dags att byta frisyr eller om du vill hålla ordning på den frisyr du har idag. Du kan även passa på att ge liv till håret med en toning eller färgning eller varför inte testa att permanenta håret. Hos en frisör kan du få hjälp med vad du passar bäst i samt att du även kan få goda råd om hur du ska sköta om ditt hår.

Boka frisör i Lund

Oavsett om du ska klippa topparna eller klippa en helt ny frisyr, så är det en god idé att låta en duktig frisör göra det. Hos Hercules Hår jobbar det flera duktiga frisörer. De har koll på de senaste trenderna inom hår och frisyrer samt att de hela tiden ser till att uppdatera sina kunskaper. Det är inte fel att ta en stund för dig själv och bli ompysslad och samtidigt få en snygg frisyr du känner dig nöjd med. Det är vad du kan få om du bokar in en tid hos denna frisörsalong.